TEMADAGAR 2021

Sedan 2007 har Temadagarna varit ett årligt återkommande inslag i Brålanda. Pausat endast under coronaåret 2020, och första månaderna 2021.

FÖRFATTARE

Januari 2022

DÅTID - NUTID

Februari 2022

KONSTRUNDA

Februari 2022

LOPPISRUNDA

April 2022

MOTORDAGEN

8 Maj

Teadagen 2021 inställd p.g.a. Covid-19.

SVENSKA TRADITIONER

12 Juni

Regelbundet återkommande aktivtetet brukar ofta benämnas som traditioner. Några typiskt svenska traditioner är naturligtvis Midsommar och Lucia – men det finns fler. Och många av dessa kommer att uppmärksammas denna temadag.

ROSRUNDAN

12 Juli

Rosrundan med rosutställning inne i Brålanda Galleria, och privatpersoner som öppnar upp trädgårdar. Butiker säljer saker kopplat till temat Rosor och Brålanda Tädgårdsförening visar sin verksamhet.

MAT & HANTVERK

14 Augusti

Samlingsplats för en dag där olika hantverk i Brålandabygden visas upp.

BYGDEFEST

11 September

Dags för den klassiska bygdefesten i Brålanda. En riktig hemvändardag!

LOPPISRUNDA

9 Oktober

Loppisälskarens paradis...

BARNENS DAG

13 November

Barnvänliga dagen, med mycket roligt och spännande som väntar. Ett stort utbud av evenemang inriktade till barnen med musik, lek och lär, pyssel, föreställningar och mycket mer.

JUL I BRÅLANDA

4 December

Trötatomten, Jul i Brålanda, Brålanda Företagarförening, Lions Club Brålanda och andra som varje år jobbar med julmarknad och Tomtetåg önskar alla besökare välkomna första helgen i december 2021 för ännu en fantastisk Jul i Brålanda!